Lid worden? Neem contact op

Geloof jij ook dat ouders met de juiste informatie en steun beter weten waar ze moeten zijn en hoe ze zelf de regie kunnen pakken? En dat we de druk een beetje kunnen verlichten op zorg en onderwijs als ouders een plek hebben waar ze emotioneel ondersteund worden door andere ouders?

Word dan lid van onze vereniging.

Voordelen van het lidmaatschap als organisatie

Gratis toegang voor ouders in het ouderportaal van Ouderpeil.nl

Alle ouders van kinderen die binnen jouw organisatie jeugdhulp krijgen of onderwijs volgen, krijgen gratis toegang tot de community. Hier worden ouders gehoord, vinden ze erkenning en herkenning, geven andere ouders tips en delen ze ervaringen. 

Advies over inspraak 

Wij helpen organisaties en samenwerkingsverbanden niet alleen met advies over inspraak, we hebben ook alle kennis in huis om inspraak op te zetten en goed te borgen. 

Advies over shared werken

Wij geloven dat je samen verder komt als je ouders en professionals samen laat beslissen over belangrijke thema's. Wij leren jou hoe je dit doet.

Advies over online platforms en community's

Wij hebben meer dan zes jaar ervaring in het opzetten van online platforms en community's binnen jeugdzorg en speciaal onderwijs en adviseren graag over klantcontact.

Ouders staan bij ons centraal

De vereniging zet ouders centraal in een omgeving die gericht is op het kind. Door lid te worden, laat je als organisatie of gemeente zien dat jij inspraak van ouders belangrijk vindt en dat jouw organisatie deze inspraak ook goed heeft geregeld. 

Laat hier je bericht achter en je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie.